PRØV ET TANDEMSPRING:

For dem, som gerne vil prøve det frie fald og mærke suset uden at skulle igennem en faldskærmsuddannelse, er tandemspringet den perfekte mulighed.

Efter en kort instruktion bliver du spændt fast på en af vores professionelle tandeminstruktører, som tager dig med som passager på et spring. Du prøver det frie fald fra 3000-4000 meters højde, hvorefter instruktøren udløser faldskærmen. Du kan nu nyde den gode udsigt, mens I svæver ned mod jorden.

Priser:

Tandemspring :                  2.195 kr.
Tandemvideo :                      600 kr.
Håndholdt Video :                400 kr.
Fotopakke (hvis muligt) :    200 kr.

Ved grupper fra 10 personer gives 10% rabat på alle spring.


Vi tager imod både VISA/Dankort, MobilePay og kontanter

 

 

Tandemspringet:

Under instruktionen, der varer ca. 30 minutter, forklarer din tandeminstruktør, alt hvad du har behov for at vide om din udspringsoplevelse.

Efter instruktionen bliver du iklædt en springdragt og en speciel dobbeltsele, og så følges du med din instruktør til flyveren, hvor du får de sidste instruktioner. Fra I letter med flyveren, varer det 15-25 minutter, før I har nået udspringshøjden. Når I er sprunget ud af flyet, vil du opleve helt op til ét minuts frit fald. Faldskærmen åbnes i ca. 1500m højde, hvorefter du kan nyde turen ned. Den tager ca. 5 minutter. 

Du er altid velkommen til at besøge os og se hvordan faldskærmsspring foregår. Vi har kaffe på kanden og er klar på en god snak.

Vi glæder os til at se dig

Blue skies

Skydive Viborg
Med Sikkerhed Danmarks Hyggeligste Faldskærmsklub

 

Spørgsmål:

 

Her kan du skrive til en ansvarlig for booking af Tandem. Udfyld dit navn, din email adresse og dit spørgsmål nedenfor og send det til den booking ansvarlige. Du vil modtage svar hurtigst muligt.

Tandem ansvarlig for booking:

Susse Bøegh - Tlf. +45 28 12 25 17

Navn:*
E-mail:*
Spørgsmål:*

 

Skydive Viborg • Vedsøvej 10 • 8800 ViborgSign in to your account