Bliv rigtig Skydiver - Tag et solokursus

(Staticlinekursus)

Tag selv springet og få en himmelsk oplevelse over Viborg med et solokursus hos Skydive Viborg.

Vejen til at blive en rigtig faldskærmsspringer starter med, at du selv kravler ud af flyveren i 1000 meters højde. Når du hænger stabilt under flyets vinge, giver du slip, hvorefter en line, fastspændt i flyet, sørger for at udløse din faldskærm. Derefter styrer du selv skærmen ned til jorden og lander. Undervejs guides du via radio af en af vores erfarne instruktører. 

Kurset indeholder teori-undervisning i faldskærmens funktioner, afhop fra flyveren, flyvning, landing, påklædning og selvfølgelig sikkerhed.

 

Prisen for et solokursus inkl. 1 spring er 2.200kr.

Prisen for et solokursus inkl. 10 spring er 3.500kr.

Ved grupper fra 10 personer gives 10% rabat på solokursus.

Vi tager imod både Dankort, MobilePay og kontanter

Staticlineuddannelsen

På staticline-uddannelsen springer du alene fra første spring, og en staticline fastspændt i flyveren udløser din faldskærm. Du går manuel, dvs. du udløser selv din faldskærm, når du har udført 3 godkendte spring med et dummy-håndtag. Med dummy-håndtaget simulerer man, at man selv udløser skærmen, som dog stadig bliver udløst automatisk af staticlinen.
Når man har lært selv at udløse faldskærmen, øges afhopshøjden og fritfaldstiden gradvist og dermed også sværhedsgraden. Du skal nu lære at flyve frem og tilbage, dreje og lave front- og backloops i frit fald samt blive bedre til at styre og lande din faldskærm.
Alt undervisning varetages af vores professionelle instruktører på baggrund af materiale udarbejdet af Dansk Faldskærmsunion.

Er du blevet bidt af sporten og har du fået minimum 40 spring med alle prøver bestået, får du dit faldskærmscertifikat (C-Certifikat). Herefter åbner dørene sig til en verden af spændende udfordringer med videreuddannelse til f.eks. formationsspringer, freeflyer eller wingsuitspringer. Derudover kan du nu springe faldskærm i udlandet - mulighederne er mange.

Du er altid velkommen til at besøge os og med egne øjne se, hvad faldskærmssporten kan tilbyde dig. Vi har kaffe på kanden og er altid klar på en god snak.

Vi glæder os til at se dig

Blue skies

Skydive Viborg
Med Sikkerhed Danmarks Hyggeligste Faldskærmklub

 

Spørgsmål

Her kan du skrive til den ansvarlige for booking af elevuddannelse. Udfyld dit navn, din email adresse og dit spørgsmål nedenfor og send det. Du vil modtage svar hurtigst muligt.

Uddannelsesansvarlig:

Niels Kristian Andersen - Tlf. +45 28 19 25 31

Navn:*
E-mail:*
Spørgsmål:*

Skydive Viborg • Vedsøvej 10 • 8800 ViborgSign in to your account